Zweefparasol Prostor Pro ontfermt zich over het gehele terras

Buiten zitten en toch beschut kunnen genieten van het mooie weer. Deze zeer luxe zweefparasol dient zich hier perfect voor. Met de Zweefparasol Prostor Pro wordt het terrasgemak aanzienlijk groter!

Met deze zeer gemakkelijk inklapbare zweefparasol kan namelijk het gehele terras bedekt worden, dankzij het unieke systeem waarmee tot vier parasols aan slechts één middenpaal zijn bevestigd. Een zeer gemakkelijke en praktische oplossing, want in plaats van vier afzonderlijke parasols te plaatsen, ben je met de Zweefparasol Prostor Pro in één keer klaar.


Onder moeders’ Parasol Prostor Pro

Niet alleen zorgt de Zweefparasol Prostor Pro voor voldoende schaduw, met deze parasol zijn er nog veel meer mogelijkheden. Zo kan er een geïntegreerd verwarmingselement in verwerkt worden, waardoor je als het een beetje fris wordt, toch nog lekker buiten kan blijven zitten.

Daarnaast zijn de zweefparasols ieder afzonderlijk te bedienen en kan je op speelse wijze indelen welk gedeelte van het terras met schaduw bedekt wordt en welk gedeelte in de zon blijft. Zo is iedere terrasbezoeker tevreden te stellen en dat is natuurlijk precies de bedoeling! Ook zijn regengoten optioneel bij de Parasol Prostor Pro, wat inhoudt dat als de weeromstandigheden wat minder zijn, de parasols daartegen ook bescherming bieden. Deze Parasol is tevens ook bestand tegen stevige wind tot wel 5 beaufort!


Alle kanten op met de Zweefparasol Prostor Pro

Met de Zweefparasol Prostor Pro kan maar liefst een terrasoppervlakte van 38 m2 bedekt worden. In tegenstelling tot de zware, onhandige parasols die zwaar te hanteren zijn, heeft de Parasol Prostor een gemakkelijke gasdrukveer die het gewicht compenseert, waardoor deze zeer makkelijk is in gebruik. De Parasol Prostor Pro is in allerlei kleuren verkrijgbaar. Van vrolijk en opvallend tot subtiel en sober, de Parasol Prostor Pro is erop gericht om op ieders stijl en smaak in te haken. Het beschermen van de zweefparasol is ook gemakkelijk dankzij de bijgeleverde beschermhoes.

Laat je verrassen door de luxe Parasol Prostor Pro en ontdek de talloze mogelijkheden die deze parasol je te bieden heeft. Voor een warme zomermiddag of een wat frisser najaarstemperatuurtje, de Parasol Prostor Pro laat je nooit in de kou staan.


Kleuren Prostor tuinparasol Pro:

De Prostor Pro tuinparasol is verkrijgbaar in de volgende kleurvaste doektinten:

naturel1grijs1antraciet1geel1marine blauw1bosgroen1rood1terracota1taupe1

(Kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)

Opstelmogelijkheden Prostor Pro parasols:

Hieronder ziet u de verschillende opstelmogelijkheden en afmetingen van de Prostor Pro parasols:

Opstel mogelijkheden P6


Afmetingen Prostor Pro P4:
Maten Parasol Prostor Pro P4 Prostor Pro P4
Afmetingen Prostor Pro P6:
Maten Prostor Pro P6 Maten Prostor Pro P6

Afmetingen Prostor Pro P7:
Maten Parasol Prostor Pro P7 Maten parasol Prostor Pro P7 Draaimechaniek parasol Prostor Pro P7