Parasol Presto Pro perfect voor eigen tuin

Wanneer de zon zich laat zien dan gaan we natuurlijk zo snel mogelijk naar buiten om ervan te genieten. Daar hoort een handige parasol bij, want die wil je het liefst zo snel mogelijk hebben staan! De Parasol Presto Pro begrijpt dit en is er daarom speciaal voor ontwikkeld om 'presto', wat staat voor 'snel' in het Italiaans, uit te klappen. Dankzij de easyturn knop van de Parasol Presto Pro zorg je binnen een paar seconden voor een beschut terras. Wil je toch liever de parasol verplaatsen? Dat kan ook zeer gemakkelijk!

De Parasol Presto Pro is ook leverbaar op een handig systeem op wieltjes waarmee u deze simpel kan verrijden. Nog een voordeel van deze parasol is dat deze ook beschermt tegen UV-straling. Het doek heeft een protectie factor (UPF waarde) van 50+, dit houdt in dat je voor maar liefst 98 procent beschermd bent. De parasol zorgt er dus voor dat je ongestoord en beschermd kan genieten van de buitenlucht. Een sterk frame en stevige mast zorgen ervoor dat de Parasol Presto Pro bestand is tegen windvlagen. Mocht de parasol hoe dan ook vaak op een plek staan waar het regelmatig waait, dan is er altijd nog de extra optie om een wat zwaardere uitvoering te kiezen.


Parasols XL Parasol Presto Pro

Niet alleen beschermt de Parasol Presto tegen straling, ook anticipeert het op wat mindere weersomstandigheden. Het doek is namelijk voorzien van een waterafstotende laag. De Parasol Presto Pro is erop gericht om je van het grootste gemak te voorzien als het gaat om luxe en comfort. Ideaal voor de horeca maar ook perfect voor privégebruik in de eigen tuin. In allerlei kleuren verkrijgbaar, voor de mediterrane mens die zich door felle zon of een regenbuitje niet laat tegenhouden. Een perfecte parasol die handig te bedienen is, beschermt tegen UV-straling en regen, tegen een (wind)stootje kan en in vele uitvoeringen verkrijgbaar is. Daarnaast biedt deze luxe parasol ook veel keus in de kleur van het doek. De Parasol Presto Pro: voor de mediterrane mens die zich door felle zon of een regenbuitje niet laat tegenhouden.