Stijlvolle bescherming tegen de zon

De Vaticano Pro parasol maakt het seizoen langer. Voor u en voor uw gasten. Of het nu thuis in de tuin, op het balkon of op het (horeca) terras is. Door de diameter van 250 cm en het kantelbare doek kunt u langer in de schaduw, uit de wind of gedeeltelijk in de zon verblijven.

De Vaticano Pro parasols combineren een klassiek design met een fris en eigentijdse uitstraling waardoor de parasol zorgt voor een ontspannen sfeer waaronder het goed toeven is. Het Solero O’Bravia doek is kleurvast, zodat de parasol jarenlang probleemloos zijn uitstraling behoudt. De 24 flexibele baleinen houden het doek altijd stijlvol gespannen, zodat de Vaticano Pro ook bij minder weer een rustige bescherming aan u en uw gasten biedt. En als de zon lager staat, dan is het doek 45 graden kantelbaar, zodat er altijd schaduw te maken is. En uiteraard houdt de parasol in gekantelde stand ook een onprettige wind buiten het terras of het balkon.


Parasols XL Vaticano Pro, een vriendelijke smaakmaker

De Vaticano Pro is ondanks zijn diameter van 250 cm bijzonder handzaam en eenvoudig op te zetten. Ingeklapt neemt de parasol weinig ruimte in en het opzetten vergt geen lichaamskracht, zodat iedereen met deze vriendelijke smaakmaker overweg kan.

Als u deze alleskunner bij ons bestelt, dan krijgt u er een gratis een stijlvolle beige beschermhoes bijgeleverd. Zodat deze eenvoudige en stijlvolle parasol voor u en uw gasten op het terras jarenlang van groot plezier kan zijn.