Parasol Sublimo Pro; eigenwijs en uniek

De Sublimo Pro parasols maken uw terras helemaal áf. Er is keuze uit een ronde of vierkante parasol. Het vierkante of ronde doek, de bescheiden glans op de metalen onderdelen het zeer strakke uiterlijk en de afwerking geven u en uw gasten een sublieme beleving. Een beleving van luxe, stijl, eenvoud en klassieke kwaliteit. Het maakt niet uit waar u deze prachtige parasol plaatst: uw gasten willen er gewoon onder (blijven) zitten.

De Parasol Sublimo Pro heeft de subtiele combinatie van een stoer frame met een verfijnd doek. Het Solero O'Bravia doek dat kleurvast is en jarenlang zijn klassieke kleur en schoonheid behoudt. De mast en de baleinen zijn voorzien van een roest- en slijtvaste laag die jarenlang hun trendy en klassiek uiterlijk behouden. Deze combinatie maakt de parasol Sublimo Pro eigenwijs en uniek qua uitstraling. Precies wat u zoekt om uw gasten te laten genieten van een lange zomerse beleving.


Jarenlang zorgeloze bescherming

Deze Parasol Sublimo Pro heeft een unieke push-up systeem. Daardoor kan iedereen de parasols in twee seconden openen en ontstaat er een overdekking van twee keer twee meter of een diameter van 3 meter. Met enkele Sublimo parasols overkapt u een volledig (horeca) terras.

Niet alleen het Solero Bravia doek is bestand tegen verkleuring en weersinvloeden, maar ook het frame zorgt voor jarenlang gemak en plezier. De metalen onderdelen zijn geanodiseerd tegen roestvorming en zijn ook nog eens voorzien van een speciale coating die de delen beschermt tegen gebruikssporen. Al met al beschermt de Sublimo Pro parasol u en uw gasten vele lange zomers tegen de zon en andere weersinvloeden en zorgt de parasol voor een bijzondere en ontspannen sfeer.