Keuze Tuinparasols

Zweefparasol Cielo Pro (2,6×2,6m)

Cielo

Zweefparasol Fratello Pro (3x3m)

Fratello

Zweefparasol Fuerto Pro (3x3m)

Fuerto

Parasol Lasagna Pro (ø 3,3m)

Lasagna

Zweefparasol Laterna Pro
(3x3m of ø 3,5m)

Laterna

Zweefparasol Palestro Pro
(3x4m of 4x4m)

Palestro

Parasol Patio Pro
(3x3m)

Patio

Parasol Sublimo Pro
(2x2m of ø3m)

Sublimo

 

Parasol Teatro Pro (ø 2,7m)

teatro-web-380jcnwqzvpmnwh94xdc74

Parasol Vaticano Pro (ø 2,5m)

Vaticano

Tuinparasols

Wat dacht u van heerlijk loungen en luieren in uw tuin, beschut tegen zon en wind? Even een momentje om te relaxen. Dit kan met onze tuinparasols. De vrijhangende parasol van Parasols XL is flexibel neer te zetten, 360 graden draaibaar, en in bijna elke gewenste stand neer te zetten. De bediening is licht en traploos. Altijd gegarandeerd gebruiksgemak dus. Tuinparasols hoeven niet meer in de tuintafel te staan, maar staan naast uw tuinmeubilair. De vrijhangende tuinparasol beschermt uw hele terras tegen de zon. En dankzij het mooie, strakke ontwerp geeft de vrijhangende parasol uw tuin een chique uitstraling.

De belangrijkste voordelen nog eens op een rijtje:

• Luxe uitstraling
• Mooi design
• Waterafstotende en kleurvaste stof
• Flexibel te plaatsen en te draaien

Vakantie in eigen tuin met tuinparasols

Met een zelfgemaakte sangria of sandwich op uw terras. Dat is vakantie in uw eigen tuin! Heerlijk loungen of luieren op een zomerse dag. Met vrienden op een zomeravond een borreltje drinken in de tuin. Een vrijhangende parasol maakt dit plaatje compleet. Er zijn verschillende soorten en afmetingen verkrijgbaar. Er is altijd wel één parasol te vinden die op uw terras past! De vrijhangende parasol zweeft boven het terras. Erg praktisch, want ze kunnen vrijstaand naast het tuinmeubilair staan. En als er eens een zomerbuitje valt, zit u ook nog goed onder de tuinparasols van Parasols XL. Het doek is namelijk sterk en waterafstotend. Ze kunnen dus tegen een flinke regenbui. Een bijkomend voordeel hiervan is dat de tuinparasols niet steeds naar binnen hoeven. Ook is het doek kleurvast, geen vale of verkleurde parasol meer dus. Onze producten zijn gemaakt van 300 grams hoogwaardige kwaliteit, ze gaan daarom lang mee en blijven mooi.

Stijlvolle tuinparasols van goede kwaliteit

Tuinparasols zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Voor elke smaak is er wel een passende kleur. Misschien gaat u voor stijlvol zwart of bent u meer van elegant beige? Zo passen onze tuinparasols op elk terras. Ook handig als u eens wisselt van tuinmeubilair. Ze bieden bovendien een prima bescherming tegen UV-straling. Veilig zonnen dus. Daarnaast heeft deze vrijhangende tuinparasol windventilatie. De lucht kan bovenin weg, waardoor de warmte niet blijft hangen onder de parasol. De stabiliteit van de parasol wordt hiermee ook nog eens vergroot, omdat de wind de parasol niet meer kan optillen. Met onze vrijhangende parasol zorgt u ook voor het milieu. De hele parasol, inclusief het doek, is 100% recyclebaar.

Met tuinparasols heeft u een hoogwaardig product dat voor jarenlang tuinplezier zorgt!