Parasol Fratello Pro: Italiaans design

Aanwezig, maar zonder u of uw gasten in de weg te staan. Dat is de manier waarop de broer van de Laterna zich dient te gedragen. De Fratello Pro parasols verfraaien uw terras en bieden uw gasten nog meer comfort doordat de parasol niet alleen kan draaien maar ook nog eens kan kantelen. En dat allemaal zonder dat de mast hinderlijk in de weg staat.

Oneindige combinaties

De parasol Fratello Pro combineert een duidelijk Italiaans design met bijzondere functionaliteit. De parasol kan 360° om de buitenas draaien en kan tevens zowel achterwaarts als zijwaarts 45° kantelen. Zonder dat u last heeft van de mast biedt de zwevende parasol Fratello Pro oneindige combinaties van zon, uit de wind of juist schaduw.


Zo ontstaat de perfecte mix van zon en schaduw, van een statement en bescheidenheid. Met een doekoppervlak van 3×3 meter bestrijkt de Fratello Pro parasol uw terras of andere buitenruimte zonder echt in de weg te staan. Dankzij het geïntegreerde lierwerk is de parasol Fratello Pro snel en eenvoudig op te zetten. Doordat de Fratello Pro in opgevouwen toestand tegen de mast aan sluit, neemt hij ook dan minimale ruimte in beslag.

Een broer om naar op te kijken

De parasol Fratello Pro is uitgerust met het Parasol XL O’Bravia doek van topkwaliteit. Deze parasols zijn uitgevoerd in verschillende tinten die -ook na meerdere seizoenen- niet verkleuren en dus zijn uitnodigende design blijven combineren met een fris en net uiterlijk. Warme zomers krijgen geen grip op de parasol en het gezelschap dat onder de Fratello Pro comfort en rust zal vinden. Ook na enkele warme zomers behoudt de parasol Fratello Pro zijn mooie tinten.