Het is een mooie warme dag geweest, de zon heeft zijn langste tijd gehad en het wordt wordt aan het einde van de dag langzaam koeler. Met behulp van parasol heater en verlichting kunnen we het dan toch nog aangenaam houden en verlengen we de mooie dag in een heerlijke avond om verder te genieten.

Een aangename sfeer op uw terras met een parasol heater

Onze parasol heaters zijn op bovenstaande momenten perfect in te zetten. De heaters creëren een aangename atmosfeer en zijn leverbaar in verschillende kleuren en zijn stijlvol ontworpen.

Het prettige aan onze infraroodlampen in de parasol heater is dat ze mensen verwarmen in plaats van lucht. De opwarmtijd van de parasol heater is daardoor kort en de warmte is effectief. Een bijkomend voordeel is, dat 92% van de elektriciteit wordt omgezet in warmte, dit betekent dat bijvoorbeeld een Heliosa 11 Amberlight circa € 0,28 per uur kost, wat tot 50% goedkoper is dan andere systemen.

Oog voor design, duurzaamheid, en het milieu

De parrasol heaters zijn eenvoudig te installeren, goed te richten en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. De heaters zijn licht van gewicht waardoor ze gemakkelijk te verplaatsen zijn. De heaters werken met infrarood verwarming. Dat betekent dat er geen sprake is van afvalgassen en (directe) CO2 emissie.

De parasol heaters zijn spatwaterdicht en gemaakt van weerbestendig aluminium, de speciale isolatie voorkomt oververhitting van de behuizing en het rooster aan de voorzijde voorkomt aanraking van de halogeenlamp. Door gefilterde Amberlight lampen te gebruiken, is er geen sprake van “verblinding”. Elke lamp heeft ongeveer 5.000 branduren.