Parasol Basto Pro (4x4m of 5x5m)

Een bijzonder combinatie van een robuust uiterlijk en toch een ontspannen, charmante plaats om onder te zitten. Dat is het karakter van de Parasol Basto Pro. Strakke, grote vlakken als bescherming tegen zon en wind en de sierlijke baleinen geven uw terras het juiste karakter van gezellig, eigentijds ‘chillen’. Een sierlijke blikvanger.

Eenvoudig op te zetten

De Basto Pro parasols zijn leverbaar in 4×4 en 5×5 meter. In beide gevallen bieden de grote oppervlakken doek ruimschoots verkoeling op warme dagen en bescherming tegen wind of een lichte regen. Door de omvang zijn de Basto Pro parasols zeer geschikt voor een groepsopstelling van tafels en stoelen onder de parasol. Maar ook een riante opstelling voor bijvoorbeeld twee luie zonnestoelen is geen probleem. Ondanks hun grote oppervlakten zijn de parasols van het type Basto Pro eenvoudig op te zetten. Dit gebeurt met een uitneembaar draaimechanisme zodat iedereen de parasols kan bedienen.

Kwaliteit en uitstraling

De acht stijlvolle baleinen geven de gebruikers van de parasol een prettig en beschermd gevoel. Let u maar eens op: veel van uw gasten zullen even de tijd nemen om de parasol ook van onderen te bewonderen. En dat zegt genoeg over de kwaliteit die de Basto uitstraalt.

Het Parasol XL O’Bravia doek (300 grams) is van een degelijke zware kwaliteit en natuurlijk kleurvast. Ook na enkele seizoenen verschiet de parasol Basto Pro niet van kleur. Het frame bestaat uit een zware aluminium constructie en als u dat wilt, kunnen er doekgoten tegen de regen aan bevestigd worden.

Om deze blikvanger helemaal naar uw wensen te maken, is het mogelijk uw bedrijfsnaam en logo op het doek te printen. Zo zet u deze parasol geheel naar uw hand en uw gasten zullen graag bij u (terug) komen. Bel 072-5815241 of mail ons voor een persoonlijke prijsopgave en laat u door onze snelle levering verrassen.


Afmetingen Parasol Basto Pro:
maten parasol Basto

De Basto Pro parasol is verkrijgbaar in de volgende kleurvaste doektinten:

(Kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)