Horeca parasol Maestro Pro de beste keus voor op uw terras

Voordat u een beslissing neemt over welke terrasparasol u voor uw horeca terras wilt gaan gebruiken, is het logisch dat u onderzoek doet naar de verschillende mogelijkheden die er voor u zijn. Natuurlijk is één van de belangrijkste dingen waar u naar zult kijken de prijs-kwaliteitsverhouding van de horecaparasol.

Behalve dat de kwaliteit uitstekend moet zijn, moet de terrasparasol ook die speciale uitstraling hebben, die uw terras nog beter tot zijn recht zal doen komen. De extra grote horecaparasol Maestro Pro is ook nog eens gemakkelijk te bedienen en u heeft de mogelijkheid de parasol aan te passen aan uw eigen specifieke wensen. De Luxe parasol Maestro Pro is verkrijgbaar in de maten 400 x 300 cm of 400 x 400 cm.


Elke horeca parasol van ons staat voor kwaliteit

Wanneer u gebruik maakt van onze terrasparasols biedt u daarmee een optimale bescherming tegen de zon, voor uw gasten en voor uzelf. Ook wanneer het weer even niet helemaal meewerkt en er een zomers buitje valt, biedt de Maestro u en uw gasten de perfecte bescherming hiertegen. Daalt de temperatuur in de avond en begint het te schemeren? Dan schakelt u toch gewoon de verwarming en de verlichting van de terrasparasol in (optioneel).

Laat uw gasten zo extra lang genieten van de lekkere lange zwoele zomeravonden onder uw horeca parasol. Doordat de terrasparasols zo verzwaard kunnen worden dat ze onder alle weersomstandigheden steeds stevig blijven staan, is het voor u als terrashouder mogelijk om ze gedurende het hele seizoen buiten op uw horeca terras te laten staan. Zo nodigt uw terras voorbijgangers steeds uit door de gezellige sfeer die uw terras uitstraalt door de horeca parasols, die perfect passen bij de rest van het meubilair op uw terras. Door de kleurvastheid van de parasols zijn ze ook na enkele seizoenen niet verkleurd.

Horeca parasol Maestro Pro: u kunt gewoon niet zonder!

Een groot gedeelte van de omzet van horecagelegenheden wordt gemaakt op het terras. Dat is meteen de belangrijkste reden waarom uw terras, en dus uw parasols zo belangrijk voor uw horecabedrijf zijn. Kiest u voor de extra grote Maestro horeca parasols voor op uw terras, dan kunt u deze aanpassen aan uw persoonlijke wensen. Eén van de mogelijkheden waar u dan aan moet denken is het bedrukken van de volant van de parasol met bijvoorbeeld uw eigen bedrijfsnaam. Op die manier is het voor u als ondernemer nog gemakkelijker zich net even anders te presenteren en op die manier te onderscheiden van alle andere horecagelegenheden in de directe omgeving. Door onze jarenlange ervaring en deskundigheid staan wij u graag terzijde om samen met u te bekijken wat voor u de perfecte horeca parasol is.