Zweefparasol Laterna (3x3m of ø 3,5m)

Parasol Laterna: ‘eye catcher’ op uw terras

Onze zweefparasol Laterna: een parasol als een lantaarn zwevend boven uw terras! Parasol Laterna is een zweefparasol. Hij is royaal qua afmeting (300×300 cm of Ø 350 cm) en hangt vrij over het hele terras. De bediening gaat met een intuïtieve bedieningshendel. De zweefparasol Laterna is hiermee moeiteloos te openen, sluiten en kantelen. Ideaal om op zomerse dagen buiten te lunchen , maar ook ‘s avonds, met de gratis bijgeleverde snoerloze verlichting.

Een heerlijke zomer met zweefparasol Laterna

Met zweefparasol Laterna bent u thuis op vakantie. Met deze prachtige zweefparasol is het heerlijk loungen op uw eigen terras. Deze zwevende parasol is tot 360 graden draaibaar en in vier mooie kleuren verkrijgbaar. Kies voor chique zwart of grijs, ga voor taupe of zomers beige/naturel. Met zijn mooie design past zweefparasol Laterna dus op elk terras. Het doek van de parasol is maar liefst 300 grams en kleurvast. Geen verkleurde parasol meer dus. Als het eens een heel warme dag is, is de windventilatie bovenin de parasol erg prettig. De warmte blijft niet hangen. En omdat de wind van boven weg kan, geeft het de zweefparasol Laterna ook meer stabiliteit. De zweefparasol Laterna kan worden uitgevoerd met grondanker of tegelstandaard.


Naast een mooi design is zweefparasol Laterna ook praktisch. Het doek is kleurvast, maar ook waterafstotend. Bij een buitje zomerregen hoeft de zweefparasol Laterna dus niet steeds naar binnen gehaald te worden. Erg handig, bovendien wordt hij geleverd met een afdekhoes. Het kwalitatief zware doek heeft een UPF-waarde van 50+. Dit houdt in dat de zweefparasol Laterna een uitstekende UV-bescherming biedt. Daarnaast is het doek gemaakt van 100% recyclebaar materiaal, dus ook nog eens goed voor het milieu.


Afmetingen Parasol Laterna:
Maten Parasol Laterna

Kleuren Laterna tuinparasol:

De Laterna zwevende tuinparasol is verkrijgbaar in de volgende kleuren:

naturel1antraciet1taupe1

(Kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)