Even kennismaken

Wij zijn Parasols-XL

Het zal u, gezien onze websitenaam, niet verbazen dat Parasols-XL gespecialiseerd is in mooie, exclusieve en vooral grote parasols. Vooral voor iedere luxe parasol bent u hier op het juiste adres. Dit omdat onze parasols zich vooral in het hogere en middensegment bevinden.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat het schort aan keuzemogelijkheden. Wanneer het op een luxe parasol aankomt bieden wij ieder wat wils. Ons aanbod omvat een breed scala aan parasols, zowel voor particulier gebruik, als toepassing in de horeca. Denk dan onder meer aan bijvoorbeeld een enkele zweefparasol of meerdere parasols op één standaard.

Hoewel kwaliteit bij ons leidend is verliezen wij nooit de prijs-kwaliteitverhouding uit het oog. Kwaliteit is noodzakelijk om ons te onderscheiden op dit niveau. Ons wordt weleens gevraagd waar zich die kwaliteit in uit. Belangrijk daarin zijn het materiaal en de corrosiebestendigheid daarvan, maar bijvoorbeeld ook de stevigheid en kleurvastheid van de doeken. Ook kenmerkt een luxe parasol van Parasols-XL zich door bedieningsgemak. Iets waar door steeds meer gebruikers scherp op gelet wordt. Een luxe parasol die niet handig is in het gebruik kost meer tijd en beschadigt sneller. Stel daar een handige, inklapbare parasol tegenover die in een handomdraai opgezet of neergehaald wordt..

Een luxe parasol op mijn terras of tuin?

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u wel nieuwsgierig geworden bent naar de mogelijkheden die Parasols-XL biedt om ook uw terras of tuin te verfraaien met een luxe parasol. Maar daarvoor wilt u misschien eerst wat meer weten en de (zweef) parasol die u op het oog heeft komen bezichtigen. Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Maakt u daarvoor eerst een afspraak. Dat kunt u doen door te bellen, of door het contactformulier in te vullen.

Bezichtiging Parasols

Kom eens kijken in een van onze showrooms

We verwelkomen u graag bij een van onze vestigingen. Bel ons om een afspraak voor een bezichtiging te maken.
Hoofdvestiging Parasols XL Noord-Holland:

Sluistuinen
Oude Helderseweg 85B
1817 BJ Alkmaar NH
Bel 06-53875874 voor het plannen van een afspraak.

Vestiging Parasols XL Noord Nederland:

Van Enden 7
8531 SB Lemmer
Bel 06 -25235007 voor het plannen van een afspraak.

Vestiging Parasols XL Oost Nederland:

Zeegsepad 4
6687 LD Angeren
Bel 06-51960989 voor het plannen van een afspraak.

LET OP: Omdat we u graag van een goed advies voorzien en daar de tijd voor willen nemen is bezichtiging alléén op afspraak!