Parasolverlichting

Op het gebied van terrasoverkapping is meer mogelijk dan mensen vaak denken. U verwacht misschien dat het gebruik van een terrasparasol of tuinparasol zich beperkt tot overdag als bescherming tegen de felle zon, maar tijdens zwoele zomeravonden kan men dankzij een parasol die van verlichting is voorzien nog tot laat genieten van de aangename temperatuur in een perfect verlichte buitenomgeving. Een parasol met verlichting als terrasoverkapping is vanzelfsprekend ook bestand tegen een zomers regenbuitje.

Parasolverlichting Solero Lux

De Solero Lux is een stijlvolle verlichting, die draadloos werkt. Door middel van meegeleverde magnetische strips, wordt de verlichting aan de parasols bevestigd. De accu wordt met klittenband rondom de mast bevestigd. Bij het inklappen van de parasol, kan de verlichting bevestigd blijven. De Solero Lux geeft een helder wit licht waaronder het goed lezen is.

Handige terrasoverkapping met parasol verlichting

Parasol verlichting kan op elke parasol worden aangebracht. Of u nu voor de parasol Ceilo kiest of de parasol Laterna of Teatro uit ons aanbod bestelt, de parasollamp is eenvoudig te bevestigen en zorgt voor sfeervol en helder licht. Onze parasol verlichting is daarnaast snoerloos en oplaadbaar, zodat u niet afhankelijk bent van een stroompunt. Het vastzetten van een of meer speciale parasollampen doet u met een praktisch vastkliksysteem. De parasol verlichting zelf bestaat uit 24 ledlampen die u kunt draaien om ze naar boven of naar beneden te laten schijnen. Het gebruik van een parasol met verlichting als tuin- of terrasoverkapping is bovendien zeer duurzaam en veilig. De ledlampen hebben ruim 30.000 branduren en leveren door hun lage temperatuur geen brandgevaar op.

Parasol met verlichting bezorgt u eindeloze zomeravonden

Een van de belangrijkste pluspunten van terrasoverkapping in de vorm van een parasol met verlichting is natuurlijk dat de duisternis die in de loop van de avond invalt u niet noodgedwongen naar binnen doet verhuizen. Dankzij goede parasol verlichting kunt u uw zomerse avonden net zo lang maken als u zelf wilt en is er onder uw terrasoverkapping altijd voldoende verlichting. Wilt u na een zomerdag het buitenleven nog wat langer ervaren, dan is een parasol die met verlichting is uitgerust een praktisch accessoire in uw tuin, op uw terras of op uw balkon. Een tuin- of terrasparasol met ledverlichting is uitstekend geschikt om tot ‘s avonds laat een boek te kunnen lezen. Ook wanneer u een tuinfeest organiseert zorgt parasol verlichting voor sfeer en bewijst het zijn praktisch nut.

Wilt u ook voor uw tuin, terras, balkon of patio een parasol met verlichting aanschaffen, dan vindt u in ons assortiment precies waarnaar u op zoek bent.

• ideale lichtbron voor ‘s avonds
• veilig en met lange levensduur
• geschikt voor parasolpalen van 34 tot en met 50 millimeter
• drie jaar garantie

De Solero Lux parasol verlichting is geschikt voor alle parasols met een mastdiameter van 34 tot en met 50 mm en is verkrijgbaar in de kleur zilver. Onze lamp werd al vaak gekopieerd, maar nog nooit geëvenaard! U ontvangt 3 jaar garantie op deze parasollamp (aankoopbon bewaren). Lees wel eerst de ingesloten gebruikershandleiding!