Bij Parasols XL zijn alle modellen gemaakt van eersteklas hoogwaardig parasol doek dat gegarandeerd een optimale bescherming tegen de zon geeft, en door een speciale waterafstotende coating zelfs een bescheiden regenbui kan trotseren. Er zijn bij Parasols XL diverse modellen parasols online te bestellen waarbij u zelf de keuze maakt voor de kleur en een eventuele opdruk van het door u gewenste parasol doek.

De parasols en het uitstekende zonwering doek zijn er in verschillende afmetingen voor particulier gebruik, naast een serie die speciaal voor de horeca is gemaakt. Er is bij Parasols XL een zeer grote keuzemogelijkheid uit parasol doek in uiteenlopende kleuren. Zonwering doek van Parasols XL is daarnaast ook nog eens zeer milieuvriendelijk door de toepassing van gerecyclede materialen.


Eersteklas parasol doek voor de beste bescherming en veel comfort

Wanneer u gebruik maakt van onze terrasparasols biedt u daarmee een optimale bescherming tegen de zon, voor uw gasten en voor uzelf. Ook wanneer het weer even niet helemaal meewerkt en er een zomers buitje valt, biedt de Maestro u en uw gasten de perfecte bescherming hiertegen. Daalt de temperatuur in de avond en begint het te schemeren? Dan schakelt u toch gewoon de verwarming en de verlichting van de terrasparasol in (optioneel).

• Al onze doeken zijn gegarandeerd kleurvast

UPF waarde 50+

UPF waarde 30+

Parasols XL parasol doeken vormen een prima bescherming tegen schadelijk invloeden van de zon. Door de aantasting van de ozonlaag worden er steeds minder ultraviolette stralingen gefilterd. Daarom wordt een kwalitatief doek met een optimale bescherming steeds belangrijker. Met uitzondering van de kleur naturel filteren alle doeken 100% van de schadelijke ultraviolette stralingen. Dit duiden wij aan met de factor UPF 50+ Het Solero naturel heeft een UPF waarde van 30+

De schadelijke invloed van de zon wordt door de allerbeste sortering parasol doek op comfortabele wijze tegen gehouden. Hierdoor bent u verzekerd van een comfortabele verblijf in uw tuin of op een gezellig terras. Met warm zomerweer is het goed toeven in de schaduw van een parasol met doeltreffend zonwering doek. De grote duurzaamheid van het speciaal geselecteerde parasol doek van Parasols XL draagt er toe bij dat u jarenlang plezier kunt beleven van een door u aangeschafte parasol, waarbij u zelfs 4 jaar garantie krijgt op het kleurbehoud van het parasol doek.

Vakkundig gemaakt parasol doek:
het beste onder de zon

Het uitmuntend geweven parasol doek in de ruime collectie van Parasols XL zorgt ervoor dat alleen het goede van de zon behouden blijft. Schadelijke UV-straling wordt perfect gefilterd en de lichtval onder een zonwering doek van Parasols XL is bijzonder aangenaam voor de ogen. De schaduwwerking van het parasoldoek is uitermate plezierig en zorgt voor veel fijne en gezonde uren in de buitenlucht tijdens warm zomerweer met veel zon. Met uw persoonlijke keuze uit de uitgebreide collectie parasoldoek, geeft u bovendien een extra gezellige uitstraling mee aan uw tuin of terras. Er kan gekozen worden voor parasol doek in aantrekkelijke moderne kleuren als onder andere rood, groen, blauw, beige, naturel en zwart. Zo is er voor iedere smaak en stijl een geschikt en doeltreffend zonwering doek te vinden bij Parasols XL.

Het echte buitenleven begint met parasol doek van Parasols XL

• Al onze parasoldoeken zijn gegarandeerd kleurvast
• Eersteklas hoogwaardig materiaal
• Optimale bescherming tegen de zon
• Verschillende fraaie uitvoeringen en kleurstellingen
• Een sieraad voor uw tuin of terras

Optimale bescherming

Regenbui

Ook op minder zonnige momenten, kunt u prima genieten onder uw parasol; we hebben alle doeken namelijk speciaal laten nabehandelen met een waterafstotende coating. Bij langdurige regen- of stortbuien adviseren wij u om de parasol te sluiten. Laat het doek goed drogen voor u de beschermhoes weer over de parasol doet.

Bedrukking op het doek

Natuurlijk kunnen we een wervelende tekst of logo op het doek drukken. Dat kan uw eigen logo zijn, maar ook dat van een sponsor. We werken vaak samen met bierbrouwers, koffiebranders of frisdrank fabrikanten. Spoedklus? We kunnen een parasol vaak binnen een week leveren. Bedrukt en wel! Tegen een heel redelijk tarief! Meer weten? Mail uw logo (bij voorkeur in EPS formaat) naar info@parasols-xl.nl