Parasol Laterna Pro: ‘eye catcher’ op uw terras

Onze zweefparasol Laterna Pro: een parasol als een lantaarn zwevend boven uw terras! Parasol Laterna Pro is een zweefparasol. Hij is royaal qua afmeting (300×300 cm of Ø 350 cm) en hangt vrij over het hele terras. De bediening gaat met een intuïtieve bedieningshendel. De zweefparasol Laterna Pro is hiermee moeiteloos te openen, sluiten en kantelen. Ideaal om op zomerse dagen buiten te lunchen , maar ook ‘s avonds, met de gratis bijgeleverde snoerloze verlichting.

Een heerlijke zomer met zweefparasol Laterna Pro

Met zweefparasol Laterna Pro bent u thuis op vakantie. Met deze prachtige zweefparasol is het heerlijk loungen op uw eigen terras. Deze zwevende parasol is tot 360 graden draaibaar en in vier mooie kleuren verkrijgbaar. Kies voor chique zwart of grijs, ga voor taupe of zomers beige/naturel. Met zijn mooie design past zweefparasol Laterna Pro dus op elk terras. Het doek van de parasol is maar liefst 300 grams en kleurvast. Geen verkleurde parasol meer dus. Als het eens een heel warme dag is, is de windventilatie bovenin de parasol erg prettig. De warmte blijft niet hangen. En omdat de wind van boven weg kan, geeft het de zweefparasol Laterna Pro ook meer stabiliteit. De zweefparasol Laterna Pro kan worden uitgevoerd met grondanker of tegelstandaard.


Naast een mooi design is zweefparasol Laterna Pro ook praktisch. Het doek is kleurvast, maar ook waterafstotend. Bij een buitje zomerregen hoeft de zweefparasol Laterna Pro dus niet steeds naar binnen gehaald te worden. Erg handig, bovendien wordt hij geleverd met een afdekhoes. Het kwalitatief zware doek heeft een UPF-waarde van 50+. Dit houdt in dat de zweefparasol Laterna Pro een uitstekende UV-bescherming biedt. Daarnaast is het doek gemaakt van 100% recyclebaar materiaal, dus ook nog eens goed voor het milieu.