De Parasol Lasagna Pro: een klasse apart

Of misschien: een aparte klasse? Hij is in ieder geval anders dan andere parasols! De parasol:
• is vernoemd naar een gerecht
• is opgebouwd uit laagjes (doek)
• heeft een houten mast
• valt zeker op!

De meeste parasols hebben een aluminium mast omdat die licht in gewicht is. Het eerste wat opvalt bij de Lasagna Pro, is de houten mast. Hout is een natuurproduct en straalt warmte uit - het voelt ook warmer aan dan aluminium. Omdat de mast van de Lasagna Pro (relatief) licht in gewicht is gehouden, biedt de parasol het beste van drie werelden: hij is licht genoeg in gebruik, zwaar genoeg om stevig ‘in z’n schoenen’ te staan en het hout geeft hem een klassiek, chique uitstraling! Het opvallende doek draagt natuurlijk ook bij aan die uitstraling. Net als het gerecht lasagne, is het doek van de parasol opgebouwd uit laagjes. Dat verklaart meteen de naam van deze opvallende zonbeschermer!Lasagna laagjes

De ruimte tussen de zogenoemde multivolants, zorgt ervoor dat lucht makkelijk tussen de openingen weg kan. Dit heeft twee voordelen:
1) wind heeft minder grip op de parasol omdat wind door de openingen weer verdwijnt. De parasol staat dus stevig!
2) het blijft koeler omdat de stijgende, warme lucht niet blijft ‘hangen’ onder de parasol
Maar als er ‘gaten’ in het doek zitten, kan een zomers regenbuitje door diezelfde openingen toch ook naar binnen? Ook daar is over nagedacht. Door de multivolants te laten overlappen blijft de Lasagna Pro waterdicht!

Open doekje

De Lasagna Pro is groot: ø330 cm en eenvoudig te bedienen. Door het dubbel-katrol-systeem opent en sluit u de parasol in een handomdraai! Metalen doekspanners zorgen ervoor dat het doek altijd strak staat! De Lasagna Pro is een opvallende parasol die het plaatje op uw terras of in uw tuin, compleet maakt!

Het doek is kleurvast en verkrijgbaar in vijf tinten:


(Kleuren op uw beeldscherm kunnen afwijken.)