Parasol Cielo Pro: een tuinvriend

U wilt meer dan alleen de zon afschermen? Dan is de zweefparasol Cielo Pro dé oplossing voor u. De zweefparasol Cielo Pro maakt met zijn 260×260 cm niet alleen een ruime schaduwplek in uw tuin, maar is zo flexibel in te stellen dat u met zon en wind kunt spelen. Dankzij de zeer uitgebreide instellingsmogelijkheden biedt de zweefparasol Cielo Pro optimaal tuincomfort.

Zweefparasol Cielo Pro: optimaal tuincomfort

De zweefparasol Cielo Pro is vervaardigd van waterafstotend Solero O’Bravia doek. Het kleurvaste doek van de Zweefparasol Cielo Pro is in zwart, naturel, taupe en antraciet verkrijgbaar. Dankzij een bijgeleverde solide kruisvoet staat de Parasol Cielo Pro stevig en veilig in uw tuin. Desgewenst kunt u de Zweefparasol Cielo Pro in de bodem verankeren. U kunt hiervoor het speciale grondanker voor de Zweefparasol Cielo Pro bestellen.

Het openen en sluiten van de zweefparasol is dankzij een lichtdraaiend lierwerk kinderspel. De parasol verankert zich automatisch in de mast zodat er één stevig geheel ontstaat. Met een verstelbare mastklem kunt u de parasol flexibel in schuine standen zetten, zodat u altijd optimaal bent beschermd tegen de zon, de wind of bijvoorbeeld inkijk.

De Zweefparasol Cielo Pro is 360 graden om de mast draaibaar. Met een voetpedaal ontgrendelt u de zweefparasol en draait hem volledig vrij in de stand die u wenst. Als die stand is gevonden, dan laat u eenvoudig het voetpedaal weer los en de parasol vergrendelt zich in die positie. Bij stevige wind gaat de parasol dus niet hinderlijk draaien.

De Zweefparasol Cielo Pro wordt geleverd met de Accento verlichting. Deze lamp is oplaadbaar, dus geen gedoe met snoeren als u ontspannen in de tuin wilt zitten. De verlichting is sfeervol, maar zo sterk dat u in het donker nog prettig kunt lezen. De Parasol Cielo Pro is kortom een echte tuinvriend.